VoIP op mobiel | Met Android VoIP, kunt u uw Android telefoon gebruiken op een nieuwe manier die de tussenpersoon vermijdt en u geld bespaart door gesprekken online te routeren in plaats van via conventionele mobiele carriers.

Klanten kunnen de Andorid SIP client applicaties gebruiken om gratis of zeer betaalbare internationale telefoongesprekken te voeren van hun mobiele toestel naar andere VoIP abonnees.

Android VoIP telefoons werken overal waar je Wi-Fi of 3G of 4G internet connectiviteit hebt.

Welke Android smartphones ondersteunt het?


Met elke Android telefoon, VoIP op mobiel maakt VoIP beschikbaar voor de algemene markt voor mobiele telefoons. Onderaan de pagina is een lijst van enkele van de nieuwste Android telefoons beschikbaar.

Elke dag komen er nieuwe Android telefoons op de markt, maar zolang uw mobiele telefoon een Android model is, kunt u nog steeds gebruikmaken van VoIP diensten zelfs als uw telefoon niet op de lijst hieronder staat.

Apps voor Android SIP Clients


Voor het voeren van gesprekken met Android telefoons, hebben een aantal software-ontwikkelaars SIP-clients of voip-toepassingen gelanceerd.

De Android SIP Client-toepassingen die hieronder zijn vermeld, zijn uitgeprobeerd met VoIP via WiFi- en 3G-verbindingen.

U kunt gebruikmaken van uw VoIP zakelijke telefoondienst zonder extra kabels of dozen! Met de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden vanaf elke plek met internet toegang, inclusief apps op computers, is het niet langer nodig om uw telefoonnummer te veranderen.

Daarom kan elke telefoonapparatuur die uw bedrijf kiest, eenvoudig en snel worden aangesloten op het VoIP-telefoonsysteem. Sluit gewoon de telefoons aan en laat uw IT-personeel het systeem zo instellen dat het optimaal aan uw unieke eisen voldoet.

De beste zakelijke telefoondienst wordt nu aangeboden als u een VoIP-telefoonsysteem van Nextiva gebruikt.

Welke voordelen kunnen VoIP-telefoons bieden?

Eenvoudige installatie, virtuele telefoonnummers, ongecompliceerde integratie en andere voordelen van een VoIP-telefoon

Talrijke voordelen van VoIP-telefoondiensten liggen voor de hand.

Op reeds bestaande internetverbindingen, zijn installatie en configuratie eenvoudig.

Naar aanleiding van virtuele telefoonnummers voor u en uw medewerkers.

Gebruik de internetverbinding die u al heeft. Andere zakelijke telefoons hebben gespecialiseerde koperdraad nodig die niet is aangesloten op het computernetwerk.

Koppelen aan telefoonnummers of gebruikersaccounts. Zij stellen u in staat te wisselen tussen gelijktijdige gesprekken op een bepaalde account.

Eenvoudige software programma integratie, zoals met Microsoft Teams

Geven bedrijven eenvoudig toegang tot geavanceerde voicemailopties.

Groter akoestisch bereik in kwaliteit (tweemaal dat van traditionele).

Installatie voor PoE is mogelijk. In plaats van een conventionele stroomadapter, krijgen ze nu stroom via hun Ethernet-netwerkkabel. Hierdoor hoeven er minder transformatoren te worden aangesloten op stekkerdozen verspreid over het kantoor.