Over Ons.....

De wereld elke dag een betere plek maken

Totalin verbindt mensen, technologie en concepten. Toonaangevende leveranciers van industriële automatiseringssystemen zijn onder andere wij. Ons vermogen om geavanceerde oplossingen voor onze klanten te bieden, wordt mogelijk gemaakt door onze technologische vaardigheid, onze kennis van meerdere domeinen en onze sectorexpertise. Wij ondersteunen hen bij het tot stand brengen van stabiliteit op lange termijn en duurzame groei.

De kernonderdelen van ons dienstenaanbod zijn consulting, projecten en manager services. Wij maken echter ook softwareoplossingen en meer alledaagse zaken. Wij kunnen ook u van dienst zijn. Onze gedeelde liefde voor technologie is wat ons bindt. Wij hebben meer dan 1500 technische specialisten beschikbaar om u te helpen. Zij waarderen de uitdaging om ingewikkelde problemen op te lossen en klanten te helpen bij het bereiken van hun professionele doelstellingen.

ICT Group heeft een lange geschiedenis en biedt klanten beproefde oplossingen. Wij staan voor ‘intelligence connected’, wat wordt geïllustreerd door initiatieven als digitale transformatie, industrie 4.0, data-intelligentie en IT & OT-integratie. Wij kunnen de uitdaging aan. Wij verbeteren de planeet elke dag.

Wij vermarkten

Bulgarije, Zweden en Portugal zijn Benelux-landen waar ICT Group aanwezig is. Dit stelt hen in staat om belangrijke markten te bereiken. ICT Groep levert diensten op het gebied van engineering onderzoek en ontwikkeling aan de automobiel-, hightech-, en machine- en apparatenbouwindustrie. Wij bieden management- en andere diensten aan op het gebied van industriële automatisering, onder andere in de Chemie, Life Sciences, Food & Beverages, Olie & Gas, en Heavy Lifting industrieën. Wij bieden ook openbare diensten aan, waaronder water, energie en spoorwegen.

De medewerkers van de ICT Groep produceren ook software-oplossingen, zoals onze software voor Mobility as a service en een cloud-gebaseerd platform voor supply chain, IoT, en digitale transformatie. Modelgebaseerde ontwikkeling kan flexibel en snel tegen lagere snelheden en met minder kosten, dankzij ons Motar low-code platform.

Wij bieden oplossingen voor industriële technologie.

Daar waar de impact het grootst is en onze klanten het meeste voordeel hebben, zetten wij onze ruime ervaring in. Dit stelt ons in staat onze technologische expertise en innovatiecapaciteit te vergroten in onze kerngebieden engineering R&D, industriële automatisering en gezondheidszorg. Onze klanten ontvangen artikelen die zijn getest met gebruikmaking van onze uitgebreide expertise en ervaring en die creatief zijn.

Wij zouden de kans vereren om u te ontmoeten.

Wij zijn enthousiaste technici die de industrie onderzoeken en onze markt en technologische deskundigheid verhogen. Onze dagelijkse inspanningen om de planeet te verbeteren concentreren zich intens op duurzame bedrijfspraktijken. U wenst bijkomende informatie. Wij zouden graag een ontmoeting met u hebben om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het bereiken van zijn doelstellingen.